28 noviembre, 2013

Obavijest Organizacijskog odbora Građanske inicijative U ime obitelji

Poštovani,

još je samo nekoliko dana do prvog referenduma kojeg su pokrenuli hrvatski građani. Aktualna vlast i većina medija provode snažnu propagandu protiv referenduma. Iznose se krajnje negativni stavovi o referendumu praćeni konstrukcijama i pokušajima difamacija pojedinih osoba iz građanske inicijative.

Građanska inicijativa U ime obitelji, za razliku od Vlade RH i "nevladinih" udruga koje za propagandu koriste novac poreznih obveznika, financirana
je isključivo donacijama građana, pravnih subjekata i vjerskih zajednica.

Zbog toga vam upućujemo poziv da uplatom, prema vlastitim mogućnostima od 10kn naviše, na naš žiro račun podržite djelovanje Građanske inicijative "U ime obitelji".
Zahvaljujemo svima na dosadašnjem velikom doprinosu - ovaj referendum su omogućili svi oni koji su ga poduprli svojim volontiranjem, donacijama i drugim načinima. Građanska inicijativa će, u skladu sa zakonskim obvezama, podnijeti sva financijska izvješća vezana za financiranje kampanje, ali štiteći identitet fizičkih osoba i tvrtki u svrhu zaštite donatora od maltretiranja i mobinga kojeg već provode neki protivnici referenduma nad članovima inicijative.
Srdačan pozdrav!
  Organizacijski odbor Građanske inicijative U ime obitelji
 

Podaci za uplatu


Udruga U ime obitelji
Žiro račun: 2360000-1102351957
IBAN: HR5223600001102351957
Naziv i adresa banke: Zagrebačka banka d.d., Trg bana Jelačića 10, 10000 Zagreb, Hrvatska
SWIFT: ZABA HR 2X

No hay comentarios: