25 febrero, 2014

AKCIJA PAJIČIĆ - DO ISTINE


12. studenog 2013. sin srpskog agresora, policajac u hrvatskoj odori Saša Sabadoš, brutalno je, bez upozorenja gotovo na smrt pretukao civila, maloljetnog hrvatskog branitelja i zatočenika srpskih logora Darka Pajičića.

Dok je naš Darko ležao u vlastitoj krvi, sin srpskog agresora, policajac u hrvatskoj odori Saša Sabadoš ponovno ga je gotovo usmrtio braneći da mu se pruži prva pomoć.
                                                           
Darko Pajičić, čudom Božjim preživio je frakturu lubanje i izljev krvi u mozakali će imati doživotne posljedice. Odstranjen mu je veliki dio lubanje Ima stalne epileptične napade, a čudnom skrbi u bolnici je slomio kuk. 

Tražili smo pokretanje smo kaznene prijave protiv sina srpskog agresora, policajca u hrvatskoj odori Saše Sabadoša radi uporabe prekomjerne sile,prekoračenja ovlasti i ometanja pružanja pomoći unesrećenome tražili smo i tražimo njegovu trenutnu suspenziju te ostavku ministra Ranka Ostojića.

Ostojić i ostatak Vlade Republike Hrvatske stali su u zaštitu srpskog agresora; Ostojić se rugao govoreći u kamere da je za sve kriva rakija,  u Saboru je verbalno napao i brutalno vrijeđao Pajičića,
koji je u to vrijeme ležao u komi i borio se život.

Nitko od saborskih politikanata nije svjedočio istinu.
Nitko od saborskih politikanata nije zatražio hitnu raspravu o sijanju kaosa u Vukovaru.
Nitko od saborskih politikanata nije došao u Vukovar biti podrška obitelji Pajičić i nama, hrvatskim braniteljima koji smo u ovim napadom ponovno proživljavali nasilje koje smo prolazili u krvničkim, srpskim logorima.
Nitko od saborskih politikanata nije došao u Vukovar i na glas svjedočio istinu da Vlada postavljanjem ćirilićnih ploča krši Ustav, zakon, tolerira i podupire falsificirani popis stanovništva.

Nitko od saborskih politikanata nije došao u Vukovar i na glas, pred kamerama  i mikrofonima rekao istinu kako je Vlada spremna ubijati, masakrirati, sakatiti hrvatske branitelje kako bi očuvala protuustavno i protuzakonito, te na temelju falsificiranog popisa stanovništva, postavljene ćirilične ploče u Vukovaru.
Kada je u pitanju istina, zaštita branitelja i žrtve Vukovara ne čuje se ni glas s Pantovčaka!        

Mi smo govorili i govorimo ali se naš glas ne pušta u eter. 
U medijskoj smo blokadi.

Zorane Milanoviću, Ivo Josipoviću, Josipe Leko - na duši imate maloljetnog branitelja i zatočenika srpskih koncentracijskih logora! Još jednog!
  
Želite kaos, ali ga u Vukovaru nećete dobiti. 
Nećete nas dokrajčiti i nećete uspjeti svoja zlodjela podvaliti bilo kome, a najmanje nama.

Ima Boga! Molite mu se da vam hrvatski narod oprosti.

Vama, svima vama, po Hrvatskoj lijepimo fotografije našeg brata Darka da vidite što ste mu napravili i zašto. Da ne možete okrenuti glavu.

Dragi sugrađani, Hrvati u zemlji i diljem svijeta - "Akcija Pajičić - do istine" večeras je službeno otpočela.

S vjerom u Boga i hrvatski narod
Stožer za obranu hrvatskog Vukovara


Neum, Hercegovina


Korenica
Lanište
Valpovo
Slavonski Brod
Osijek
Biograd na moru
Vinkovci
Liprik
Pakrac
Zadar
Nustar
Bilice
Kutina
Imotski
Vukovar

No hay comentarios: