17 marzo, 2014

Prosvjedi protiv Zorana Milanovica u Australiji...


Prosvjedi protiv Zorana Milanovica u Australiji...

Zoran Milanovic je dosao, vidio ali nije osvojio..no,  rijeci Vendi, vidi, vici (dosao, vidio, osvojio) pripadaju Rimskom Caru - Julius Caesar-u.
 Milanovicu pripada uloga Rimskog Cara Nero koji je zapalio i unistio Rim, unistio sve sto je Rim stvaralo snaznim. Poput Nera, Milanovic se obraca narodu nad kojim vlada rijecima "dragi gradani" a ime Hrvat kao da i nepostoji.
No kada je Milanovic vec odlucio posjetiti Australiju, mi smo naglasili da su svi Hrvatski domovi (klubovi) njemu odkazali dobrodoslicu, naglasili smo da pripremamo prosvjede protiv njega i njegove vlade ali isto tako smo iznjeli poruku.. Poruka je bila da se izvine Hrvatima Australije za sva zla sto je Udba i jugoslavija, komunisti ucinili protiv Hrvata Australije, da trazi oprost Australije jer ta ista Udba i komunisticka partija je izvrsila niz teroristickih napada na tlu Australije, detoniranje bombe po ulicama, ubojstva, pucanje i ranjavanje i konstantnu kampanju protiv Hrvata Australije kako bi prikazali Hrvate Australije kao nekakve ekstremiste, naciste i fasiste. Milanovic i njegova stranka je sljedbenik te Udbu komunisticke partije pa je i red da se on isprica.
No, prve rijeci napada su se cule od ministrice vanjskih poslova Vesne Pusic, sto je odma po poznatom jugo komunistickom retorikom odma osudila prosvjednike da su "ekstremisti". 
Nije se moglo nista bolje ocekivati niti od Zorana Milanovica, dapace, sve je bilo ocekivano.
Milanovic na svojim prvim interviju na Australskoj drzavnoj televiziji je krenio dalje ocrniti Hrvate Australije i Hrvatske domove da su sljedbenici Hitlera i Musolinija a zatim i drzavu Australiju jer kako Milanovic kaze u evropi se to nebi tolerilaro, ali da je to i razumljivo jer je Australija izolirana i odbacena. Na pitanje voditeljice SBSa dali ce on (Milanovic) probati zbliziti Australske Hrvate, Milanovic je odgovorio NE.

Prosvjedi u Melbourne-u su pokazali do kraja komunisticki i jugo pedigre Milanoviceve politike. Na samom doceku Milanovicev sef osiguranja Goran Vukovic - Vuk (koji je bio i sef osiguranja Ivici Racanu) stao tri metra pred mene sa osmjehom na licu, stao i gurao ljevu ruku pod kaput nekoliko puta, naravno, sa namjerom da nas uplasi da ce vaditi pistolj na nas ili da izazove incident.. Na snimcima se glasno cuje kako jedan prosvjedik vice Vukovicu "samo se ti smij idiote", Vukovic je otisao uz stepenice stao, naslonio se na ogradu i ponovo se okrenio prosvjednicima. Incident je prijavljen Australskoj policiji.
Koja je svrha i sto je Milanovic postigao svojim nezeljenim posjetom Australiji.? Koja god je njegov svrha bila to se moze mjeriti sa njegovim uspjehom, odnosno neuspjehom.
Milanovic pred Australskoj javnosti je ocrnio Hrvate Australije i Hrvatske domove (klubove) da su sljedbenici Hitlera i Musolinija... da je Australija odkacen i zabacena drzava te dao je snaznu poruku da njegovi zastitari su pripremni sljediti Udbaskim pretnjama Hrvatima Australije. 

Prosvjedi protiv Zorana Milanovica su uspjeli dici gotovo cijelu Hrvatsku na noge, sve medije su prenosile nasu poruku gdje smo digli nas glas za sve branitelje, obitelje koji su na rubu gladi, za sve nezaposljene, stradale u ratu, sve Hrvate domovine i Iseljenistva, za Darka Pajicica, Marka Franciskovica, Josipa Simunica, Veljka Marica... uz nas u potporu su stali gotovo svi domoljubi, Stozer za obranu Hrvatskog Vukovara, Croatorum, Hrvatski vitezki red cuvari domovine, Iseljena Hrvatska u Australiji, Njemackoj, Kanadi, Francuskoj, Argentini.. Hrvati svijeta su stali iza nasih prosvjeda protiv Zorana Milanovica, njegove vlade i svih koji tlace Hrvate i Hrvatsku.  
Vrijeme je zrelo za Lustraciju protiv svih koji vode antihrvatsku politiku, protiv svih koji unistavaju i pale sve sto je Hrvatsko, LUSTRACIJA protiv svih SLAVOSRBA kako je otac domovine dr. Ante Starcevic  njih nazvao.

Otac domovine dr. Ante Starcevic ... "  Slavosrbi su smetje naroda, versta ljudih koji se prodavaju svakom tko i po što ih hoće, i svakomu kupcu davaju Hervatsku u nametak; versta ljudih, koje će svatko, ako se neda više, kupiti i za zdelu krumpirah; ljudih kojih najverstniji možda bi dobili od prave vlade da čiste lule; ljudih koji su po svojoj sužanjskoj naravi proti svemu što je dobro, slavno, veličanstveno; koji su se kao zakleli narod hervatski sbrisati s lica zemlje, ter o tomu i rade".

Darko Oreč
Hrvatski Australac - Australski Hrvat

No hay comentarios: