29 octubre, 2014

ZAŠTO PROSVJEDUJU BRANITELJI?

ZAŠTO PROSVJEDUJU BRANITELJI?

1. Predmetna mreža koja je trenutno na vlasti krivotvori povijest i podmeće trule temelje hrvatskoj državi.
2. Uništava sadašnjost.
3. Svime navedenim onemogućuje zdravu budućnost.
4. Svi umreženi koji 20 ruše hrvatsku državnost moraju otići
da bi hrvatska djeca ostala u Hrvatskoj.

• Hrvatski dragovoljci, veterani i branitelji prosvjeduju jer vlasti godinama dopuštaju pravno i političko nasilje Srbije nad Hrvatskom, najbolje vidljivo iz slučaja Veljka Marića, koji otet, već četvrtu godinu provodi po srpskim kazamatima.

• Prosvjeduju protiv nasilne i opće jugoslavizacije društva, protiv rada Ministarstva branitelja koje samo po imenu ima dodir sa hrvatskim braniteljima i koje sustavno izjednačava žrtvu i agresora iz Domovinskog rata.

• Prosvjeduju protiv totalitarne politike koja u Hrvatskoj ruši suverenitet naroda, obezvrjeđuje, zaustavlja i zabranjuje referendumske inicijative.

• Prosvjeduju protiv nasilnog, protupravnog i protuustavnog udara vlastodržaca na žrtvu Vukovara, na žrtvu Hrvatske.

• Prosvjeduju protiv namjernog, višegodišnjeg guranja hrvatskih državljana u dužničko ropstvo.

Vrijeme je strgnuti paučinu ove podmukle mreže s hrvatskog nacionalnog bića, obraniti temelje suvremene hrvatske države, lustrirati sve koji nam mute pogled i krenuti u izgradnju zdravog društva.

S vjerom u Boga i hrvatski narod.
Stožer za obranu hrvatskog Vukovara


Hrvatski branitelji ne prosvjeduju, oni rade upravo ono što govori ime koje nose, a ime im je Branitelji. Oni brane državu Hrvatsku koju su stvarali od istih onih presvučenih neprijateljskih četničkih hordi koje su orgijale našom Domovinom 91.godine!
Oni ponovo brane srušeni Vukovar, brane Ovčaru da ne bude preorana srpskim zaboravom, oni žele da Vukovar ostane u povjesnom sjećanju na stvaranje, da ostane u povijesnom sjećanju na zločin i sramotu onih koji žele zaborav.
Naši Branitelji brane od zaborava stvarne, a ne izmišljene zločine, brane stvarne, a ne izmišljene legende s petokrakom na čelu kako ih izmišljaju i danas isti oni neprijatelji iz 91.godine.
Naši Branitelji ne prosvjeduju, oni nas ponovo brane! Oni ne napadaju, oni brane naše svetinje!
-Autor anònimo-

No hay comentarios: