24 noviembre, 2014

"SVETA" TROJICA SDP-a


Zoran Milanović u svom kratkom mandatu smijenio je šest ministara, dakle, smjena ministra nije bauk! No kod ministra Matića izgleda da je itekako bauk?
Koji su razlozi da Milanović ni po cijenu smrti, naravno smrti branitelja, ne želi smijeniti Matića?Jedan od razloga je ekstremni egoizam samog Milanovića. Naime, Milanović se nikada nije libio udarati kontru kome stigne, svojevremeno je zaratio sa EU oko Perkovića pa što ne bi zaratio sa 100%-im
invalidima. Oni su ipak slabiji od EU, njihova smrt i svakodnevno (već tjednima) smrzavanje na betonu ispred Ministarstva branitelja (hrvatskih, to ne piše, a izgleda da se više ni ne podrazumijeva) premijeru ništa ne znači, on se fino svaki dan nakrka delicija, zalije to, čim već zalije i blaženo spava. Drugim riječima, boli ga briga za ljude koji su svoje zdravlje (noge, ruke, oči...) ostavili da bi on sad uživao.
Postoje i drugi razlozi. Jedan je tihi rat Milanovića sa braniteljskom populacijom. Poznate su njegove izjave o građanskom ratu, o smanjenju prava manjinama ("Mi smo zbog toga išli u rat, zbog toga smo napadnuti..."), o smanjenju prava da i ne govorimo, no ipak, smanjenje invalidskih mirovina za 10%, ove godine, izdvajanje braniteljske skrbi iz MB u Opačićkin resor, a ova ne budi lijena odmah skrb smanji sa 1100 na 800 kuna, a onda Milanović kaže-laže: "Braniteljska prava nismo dirali". A to je tek početak, po novom i već gotovom zakonu potpuno će se drukčije obračunavati mirovine invalida, dio prema stažu, dio prema... pitaj Boga prema čemu. Jasno je da branitelj koji je u rat otišao nakon škole i ostao bez nogu nema staž, no, koga briga.Također se ukidaju i neka druga prava, kao njega i pomoć 100%-im invalidima, itd.
Dakle, Milanović laže i definitivno ne podnosi braniteljsku populaciju. No ne treba to shvaćati osobno, Milanović također ne podnosi ni djecu sa posebnim potrebama, pa im je tako ukinuo subvencije na kisik, pravo na prijevoz i asistente u školama. Bespredmetno je i govoriti o tome da je to sića za državu, da sve te novce koje su oni ukinuli djeci sa posebnim potrebama stranački lopov digne putem kredita i da dobije par godina počeka, simboličnu kamatu, itd. Takvih je stranačkih lopina nebrojeno, a negdje se mora namiriti, pa je najlakše oduzeti djeci i invalidima.
Zasad je ovo dovoljno o Milanoviću.
Matić, Sveta Milanovićeva Krava
Branitelj, invalid 80% na osnovu PTSP-a, jedni kažu heroj, drugi, imenom i prezimenom, navode vojne policajce koji su ga iz podruma izvukli u borbu... Nebitno, vjerojatno je istina i da se negdje iskazao, a i da je izvučen iz podruma i uključen u borbu, no invaliditet od 80% na temelju PTSP-a je jedinstven, o tom potom.Dakle, Matić ima i dobrih i loših strana, kao i svi mi. Ovo je povezano sa njegovim zaslugama, a koje se stalno ističu, kao što se uporno ističe i njegova Svetost zbog istih stvari. No što je sa branteljima koji prosvjeduju, zar oni svi nemaju ratni put, zar oni nisu heroji? Zar je samo Matić heroj? Zašto je samo on heroj? Je li to samo zato što je SDP kadar?
Ok, recimo da ratni put svih HRVI zajedno vrijedi kao Matićev, kako onda ispada da je on Sveta Krava, a oni ne vrijede ništa?
Odgovor je jednostavan, Matić je kadar SDP-a, a kao takav podliježe onoj "science fiction" partizanskoj propagandi, po toj propagandi Matić je pobio od 52 do 4000 tenkova, eliminirao oko 17 milijuna neprijatelja, spasio oko 20 milijuna naših, dok su svi ovi drugi ratnici, danas invalidi, tek obični ljudi, nesposobni i nepodobni za ovakve Captain America priče.
Toliko o Matiću kao branitelju.
Postoji Matić političar. Matiću političaru ratni put se uzima kao dokaz njegove svetosti, a zašto onda to ne vrijedi i za Klemma političara? Naime, svi vidimo kako se Klemmu ratni put uopće ne zbraja u biografiji, a zasigurno je prošao daleko više ratišta nego Matić. Zašto Klemm nema isto status nedodirljivosti???
Nije u SDP-u, a u kojoj je stranci, ako je uopće u kojoj, o tom nemam pojma, jedno je sigurno, nije u SDP-u i za njega ne važe pravila koja važe za Matića.
Ovo čisto kao prikaz selektivne pravde, po SDP mjerilima.
Matić kao mimistar počinio je previše grešaka, previše se uzoholio i otuđio od populacije kojoj je ministar. Njemu nije nenormalno što ga napuštaju savjetnici, jer ni s njima ne komunicira, podržavaju ga samo oni koji su debelo omastili brk u ovoj parodiji od demokracije.
Matiću je normalno da tisuće najtežih invalida naziva "šačicom nečega", Matiću je normalno izjaviti da ne skida prava braniteljima iako je izdvojio branitelje iz MB u drugi resor, koji im je odmah skinuo ionako bijednu naknadu, Matiću je normalno da invalidi i branitelji čekaju odgovor na upit po godinu dana, Matiću je normalno da njegov pomoćnik isprdava tisuće branitelja koji su se zbog PTSP-a ubili, a zbog čega drugog nego zbog PTSP-a.
Matiću je normalno da ga predstavnici najtežih invalida godinu dana mole da se nađe s njima i da on za to nema vremena?
Nema vremena za ljude kojima je ministar? Ima li to igdje u svijetu, ne računajući zemlje u kojima vladaju diktatori, tirani? Ili smo i sami, u međuvremenu, duboko zagazili u tiraniju?
Ako je otišlo šest drugih ministara i za manje grijehe valjda je normalno i da ode ministar kojemu je jedino dobro koje je napravio upoznavanje sa Brangelina likovima, tako sam o sebi priča. Ministar koji tvrdi da ništa dobro nije doživio u mandatu je ministar koji sam prizna da nikad i nikakvo dobro nije napravio u svom mandatu, taj i takav ministar mora otići.

Glavašević Izgubljeni
Sin poginulog ratnog izvijestitelja. Druga Sveta Krava u Milanovićevoj Vladi.
U žutoj štampi u Hrvata obilježen kao veći heroj od svih poginulih i ranjenih branitelja, obilježen kao najveća žrtva u povijesti Hrvata, SDP Bog.
A što sa 5497 djece koja su isto ostala bez roditelja u DR ili 74 onih koji su ostali bez oba roditelja, što s njima, imaju li oni ikakvo pravo glasa? Skoro svaki dan sam na prosvjedima i gledam desetke i stotine mladića i djevojaka koji nam dolaze pružiti potporu, zašto o njima nitko ne piše? Čije su oni žrtve? Imaju li oni pravo na mišljenje kao što ga ima SDP Bog Glavašević? Imaju li oni prava na beneficije i protekciju kao što ima Glavašević? Nemaju! Oni nisu izdajnici, nisu se prodali za beneficije oni su časni - Hrvatski sinovi!

- Mario Keyo -

No hay comentarios: